Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 



 

Tiyatrolar

BU DA BENİM AİLEM
BU DA BENİM AİLEM", yıpranmış bir evlilik öyküsü üzerine kuruludur. 32 yıllık evliliklerinin son sorumluluğunu çocuklarını evlendirmek olarak gören Selim ve Süeda Soy çiftinin evlilikleri sürpriz biçimde soluk alır.
    BEKLERKEN
Godot’yu beklemek kavramı ile Avrupa’yı bekleyen insanların durumu arasında traji-komik bir bağlantı olması düşüncesinden ortaya çıkan “Beklerken”, SEAS ( Denizler ) projesi kapsamında Karadeniz ve Kuzey denizi ülkelerinin liman kentlerinde, açık ya da kapalı farklı mekanlara göre sahne düzeni her defasında yenilenerek oynanmak üzere geliştirilen, müzik, dans, ve performansa dayalı bir gösterim
FİGARO'NUN DÜĞÜNÜ İSTANBUL'DA
''Tiyatro Kedi'', 5 Haziran'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde, 6 Haziran'da da Dormen Tiyatrosu'nda ''Figaro'nun Düğünü'' adlı oyunu sahneleyecek.
    SUMRU YAVRUCUK'TAN YANLIZ KADIN
Türk Tiyatrosu'nun Ünlü Oyuncusu Sumru Yavrucuk Tarafından Muğla'nın Bodrum İlçesinde Sahnelenen "Yalnız Kadın" Adlı Oyun Ayakta Alkışlandı
BU DA BENİM AİLEM
16 yıldır perdelerini dünya repertuarının en önemli oyunları ve Türk tiyatrosunun en seçkin sanatçılarıyla açan Nedim Saban'ın sahibi olduğu Tiyatrokare, 11 Mart'tan itibaren, "Bu Da Benim Ailem" adlı bir aile komedisiyle tiyatro seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
    MARKS'IN DÖNÜŞÜ
Genco Erkal yeni oyunu “Marks’ın Dönüşü” ile kapitalist sistemi sorguluyor! Dostlar Tiyatrosu’nun yeni oyunu “MARKS’ın DÖNÜŞÜ”, Muammer Karaca Tiyatrosu’nda, 27 Şubat’ta başlıyor
BASİT BİR EV KAZASI
Murat İpek’in yazıp yönettiği “Basit Bir Ev Kazası”, hayatında gerçekler ve hayalleri arasında gelgitler yaşayan, aradığı aşkı bulamamış bir ev kadınının yaşadıklarını ve kurduğu hayal dünyasında mutluluğu arayışını anlatılıyor
    TAK TAK TAKINTI
TAK TAK TAKINTI”, gündelik yaşam içinde kıyısından geçtiğimiz, farkına varmadığımız, sıradan sandığımız küçük olayları örtülerinden sıyırıp önümüze koyan muhteşem bir güldürü.Oyun Caddebostan Kültür Merkezinde izlenebilir.
İNSANOĞLU İNSAN
Sadece kabare türünde oyunlar sergileyen ülkemizin tek tiyatrosu Kabare Dev Aynası ve büyük beğeni kazanan yeni sezon oyunu İnsanoğlu İnsan Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezinde sergilenmeye başladı
    ALTI HAFTADA ALTI DANS DERSİ
Dünyada halen 28 şehirde oynanan ve büyük ilgi görerek rekor kıran Richard Alfieri'nin yazdığı ve başrollerini Nevra Serezli ile Cihan Ünal'ın paylaştığı Altı Haftada Altı Dans Dersi adlı oyun 8 Ocak'ta Profilo Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda sergilenmeye başlıyor.
ÇALIKUŞU
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, "yaklaşık 90 yıldır en çok okunan Türk romanı, döneminde en çok ilgi ve seyirci toplayan Türk filmi, televizyonun seyirci rekorları kırmış unutulmaz dizisi" olan Çalıkuşu'nun Tiyatro Kedi tarafından sahnelenecek yorumunda, Ebru Cündübeyoğlu, Elif Çakman ve Dilek Aba sahnede üç farklı Feride'yi canlandıracak.
    VICTORIA
İnsanoğlu genelde çok “meraklı” bir yaratıktır.Merak eder, öğrenmek ister, arar, kurcalar, karıştırır.Kafasını, burnunu her şeye sokar.Özgürlüktür ilk aşkı. Onu yakalamaya, ona sahip olmaya çabalar durmadan.
ÜÇ KIZKARDEŞ
Geleneksel değerlerinin çözülüşünü işler. Tiyatromuzda farklı sezonlarda farklı yorumlarla sahnelenmiş olan “Üç Kız Kardeş” değişen koşullara ayak uyduramayan bir ailenin çaresizliğini anlatır. Geçmiş özlemi yeni koşullarda değersiz gelince umutsuzluk belirir. Aile fertleri gerçek dünya ile iç dünyaları arasında sıkışır.
    SEVGİ EMEK İSTER OYUNU - MEHTAP AR ÇOCUK TİYATROSU
Sevda, Ahmet, Bengü, Yasemin ve Mert’in yolları birgün kesişir. Sevda bitmez neşesi ve sabrı ile Ahmet’in önyargıları ile baş etmeye çalışacak.Ahmet, Sevda ve Bengü ile uğraşacak, Bengü yeni hayatına uyum sağlamak için çabalayacak. Olaylar böyle başlayacak
SİVAS-93
Sivas '93 oyunu, yakın dönem siyasi tarihimizin en sarsıcı olaylarından biri olan Sivas Madımak Oteli'nde yaşananları ve sonrasında mahkeme sürecini belgesel film görüntülüleri eşliğinde tiyatro seyircisiyle buluşturuyor.
    VAR MISIN ??
Baş rollerini iki büyük sanatçı, Dilek Türker ve Kazım Akşar'ın oynadığı 'Var Mısın?' adlı müzikli komedi, 27 Mart 2008 – Dünya Tiyatrolar Gününde Profilo Kültür Merkezinde yapılacak prömiyer ile seyirciye sunulacak.
VENEDİK TACİRİ'NE GÜNCEL UYARLAMA
Sekiz yıl önce oyuncu,yönetmen ve yazar Nesrin Kazankaya tarafından kurulan Tiyatro Pera, geçen yıllarda sahnelediği Ölüm ve Kız, Dobrinja'da düğün ve Şerefe Hatıralar gibi çok konuşulan oyunlardan sonra yine görkemli bir esere imza atıyor.
    HABABAM EFSANESİ DÖNDÜ
RIFAT Ilgaz'ın ölümsüz eseri, 'Hababam Sınıfı' efsanesi tiyatro sahnelerine geri döndü. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde önceki akşam sahneye konulan 'Sınıf Bunadı' oyunu, genç yeteneklerle usta oyuncuları bir araya getirdi.
PETER PAN
Peter Pan`ın yaratıcısı İskoçyalı yazar James M. Barrie, Peter Pan ya da Büyümeyen Çocuk adında bir oyun yazdığında, kahramanının milyonlarca kişiyi etkileyecek biri olarak ünleneceğini bilmiyordu.
    BİR SERGİDEN TABLOLAR
Rus beşlerinden Moussorgsky, 1874’te yazdığı Bir Sergiden Tablolar başlıklı eserinde, mimar ve ressam V.A. Hartmann’ın anısına, onun sergide yer alan 10 tablosunu canlandırmıştır.
DİVANE AĞAÇ "YUNUS EMRE"
Anadolu'da kanlı Moğol istilası sürmektedir. Kün Ana Yunus'u henüz doğurmuştur, 'albastıya' girer: Gördüğü sanrılar, hayaller, rüyalar içinde başka bir zaman dilimine geçer, Yunus Emre'nin mezarını arar.
    9 AY SON GÜN
9 AY sON GÜN’ün oyuncu kadrosunda Emel Çölgeçen, Erdem Akakçe, İsmail Hacıoğlu ve Sermiyan Midyat yer alıyor. İki perdelik komedi olan oyun, sürpriz sonu ile aslında çok net bir trajediyi de içinde barındırıyor.
KADINCIKLAR
Töre/namus cinayeti adına öldürülen kadınların anısına adanmış bir oyun. Oyunda "İmam nikahından seviyeli birlikteliğe, Berdel' den Kuma' ya, Kuma' dan Töre' ye, Töre' den Namus Cinayetine, Genel Kadından, Dost Hayatına, Dost Hayatından Günümüze kadar gelen ve kadınların yaşama alanlarını daraltan/körelten kadınların genelevde geçen öyküleri yer alıyor.
    FERNAME
Ferhan Şensoy'un son mektubu... Türk Dil Kurumu Türkçe Sözlüğüne göre 'Fer', ışık anlamına geliyor. 'Nâ-me'nin Türkçe karşılığı da mektup demek. İşte adı (ferhan) sevinçli anlamına gelen 'Kavuklu' Türk meddahının kendi sahnesinde oynadığı son oyun 'Fernâme' de, ışıklı bir mektup gönderme derdinde seyircisine.