Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

9 AY SON GÜN
9 AY sON GÜN’ün oyuncu kadrosunda Emel Çölgeçen, Erdem Akakçe, İsmail Hacıoğlu ve Sermiyan Midyat yer alıyor. İki perdelik komedi olan oyun, sürpriz sonu ile aslında çok net bir trajediyi de içinde barındırıyor.

Ana rahmine düşen dört sperm ve onların 9 ay 10 günlük serüveni. Dahası; içinde bulundukları rahim bir canlı bomba! Dünyadaki hiçbir beynin ve teknolojinin çözüm bulamadığı tek terörist eylem bir intihar komandosu. Tam da bu yüzden belki de en güvenlikli? Amerika’nın bile büyük paranoyası ve kabusu. Delicesine bir inanç ve cesaret. Aynı zamanda hem kurban hem de katil olmak. Ve tüm bu güven paranoyasının içinde, en güvenli yer belki de bir Anne rahmi. Ancak dünyanın değişen miadı belki artık O’nu bile güvenliksiz kılan. Bir canlı bomba. Belki bir kadın. Belki bir anne. Ve içindeki dört çocuktan habersiz, kendini patlatmak üzere. Dışarıda kimbilir neler olmakta ve olacakken; bizim gördüğümüz ve göreceğimizse içeride kapanıp kısılan dört sperm. Marksist ve Feminist sol bir sperm… Liberal ve Özal sağ bir sperm… Bir İslami sperm… Ve bir Azınlık eşcinsel sperm… Aynı rahimde. Bu komik mi yoksa trajik mi olur? Komiktir elbet, çünkü çok trajikse. “9 AY sON GÜN” oyununa usta oyuncular Zuhal Olcay, Ferhan Şensoy, Sumru Yavrucuk, Altan Erkekli, Bülent Emin Yarar ve Nihat İleri sesleri ile destek veriyor. Oyunun sürprizleri arasında yer alan, rap müziğin ülkemizde ilk akla gelen ismi CEZA’nın “9 AY sON GÜN” için hazırladığı iki şarkı oyunun tarzını, ritmi ve sözleriyle ortaya koyuyor.