Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 



 

3. PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ KONGRESİ
Psikiyatri Hemşireleri Derneği tarafından 4-6 Haziran 2009 tarihleri arasında Akçakoca/DÜZCE Belediye Toplantı Salonu’nda 3. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi düzenlenecektir.
    Anadolu Psikiyatri Günleri Kongresi
18. Anadolu Psikiyatri Günleri, 17 - 20 Haziran 2009 tarihleri arasında, Türkiye Psikiyatri Derneği, Türkiye Psikiyatri Derneği Denizli Şubesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı işbirliği ile Afyonkarahisar'da düzenlenecektir
11.ULUSAL ÇOCUK NÖROLOJİSİ KONGRESİ
11.Ulusal Çocuk Nörolojisi Kongresi 27-29 Mayıs 2009 tarihleri arasında İstanbul Titanic Business Otel Asi'da Flap Tour organizasyonluğunda ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı evsahipliğinde gerçekleştirilecek.
    18.ANADOLU PSİKİYATRİ GÜNLERİ
18. Anadolu Psikiyatri Günleri, 17 - 20 Haziran 2009 tarihleri arasında, Türkiye Psikiyatri Derneği, Türkiye Psikiyatri Derneği Denizli Şubesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı işbirliği ile Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Resort Otel'de düzenlenecektir.
PEDİATRİK DERMATOLOJİ YAZ OKULU
Uluslararası Pediatrik Dermatoloji Yaz Okulu 5-7 Haziran 2009 tarihleri arasında İstanbul'da Harbiye Askeri Müzesi kongre Merkezinde düzenlenecektir. Ayrıntılar için www.pediatricdermatology2009.org adresine gidiniz.
    7.ULUSAL BİYOLOJİK PSİKİYATRİ KONGRESİ
7. Ulusal Biyolojik Psikiyatri Kongresi, Türk Biyolojik Psikiyatri Derneği ile Trakya Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalının birlikte düzenledikleri bilimsel bir etkinlik olarak 02-06 Haziran 2009 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi-Edirne'de gerçekleştirilecektir.