Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 



 

Sergiler

GÖRMEK VE YÜZLEŞMEK
Hüsamettin Koçan, “Yüz Göz Resimleri” dizisiyle Galeri Işık Teşvikiye’de sanatseverlerle buluşuyor. 180x180 ebadında 15 resmin yer aldığı sergide Koçan, görmek ve yüzleşmek kavramlarını merkeze yerleştirerek görmenin öte boyutuna işaret ediyor. Sergi, 17 Kasım - 15 Aralık 2009 tarihleri arasında ziyaret edilebiliyor.
    MAKEDONYA RESİM GALERİSİ
Nazım Hikmet Vakfı Sanat Galerisi, Çağdaş Makedonya Resminin iki temsilcisini Marijeta Sidovski ve Tanja Balac'ı ağırlıyor. Sergi 08-30 Ekim 2009 tarihileri arasında Nazım Hikmet Vakfı Sanat Galerisinde.
BEŞ MEKANDA BEŞ AYRI SERGİ
Galerist alternatif sergi mekânlarında beş sanatçını kişisel sergilerini açtı. 10 Ekim’e kadar görülebilecek sergiler şöyle: Leyla Gediz’in ‘noa noa’ adlı düzenlemesi Tophane’deki Strangoli Apartmanı’nda, Yeşim Akdeniz Graf’ın ‘Yalan Dünya’sı Polonya Apartmanında,....
    SAİT MİNGÜ'DEN YENİ SERGİ
'DNIWER” (2008) adlı, ilk sergisinin ardından Sait Mingü, x-ist’teki ilk kişisel Sergisi “Sinir Krizi” ile 1 – 17 Ekim tarihleri arasında izleyicisiyle buluşuyor. Mingü, 2008’de x-ist’te gerçekleşen “Kesişme III” adlı grup sergisi kapsamındaki figüratif ve dışavurumcu çalışmalarıyla sanatseverlerle tanıştı
IŞIYAN SABAHLARA DOĞRU AFGANİSTAN SERGİSİ
Gülnur Sözmen ve Caner Şenyuva'nın "Dünya Barışı ve Kardeşliği"ne ithaf ettikleri fotoğraf sergisi 21 Mayıs - 21 Temmuz 2009 tarihleri arasında fotoğrafseverlerin beğenisine sunulmaktadır.
    KARADANA ÇARPIK GÖLGELER
Sanatcı eserlerinin gecede görünebilen yüzünü saat 20.00 de 3 dak. sürecek işitsel efekt eşliğinde Diğer gözlere sunacaktır. Sergi 01-30 Haziran tarihleri arasında Asmalı Mescit Yakup2 sergi salonunda
YAŞAYAN TANRIÇA SERGİSİ
Fotoğraf sanatçısı Sara Rodrik’in “Tanrıların Diyarı” olarak da adlandırılan Nepal-Kathmandu’da çektiği fotoğraflardan oluşan “Living Goddess – Yaşayan Tanrıça” sergisi Galeri G- Art’ta açıldı.Sergi 14 Haziran'a kadar açık kalacak.
    PANTOGRAF
x-ist, “Tayga” (2004), “Çarpışma” (2005) ve “Sıcak Enjeksiyon” (2008) adlı solo resim sergilerinin ardından 21 Mayıs – 20 Haziran 2009 tarihleri arasında Şevket Sönmez’in “Pantograf” adlı 4. kişisel sergisine ev sahipliği yapacak.
DÜNYA SERAMİĞİNİN BAŞYAPITLARI SERGİSİ
Victoria ve Albert Müzesi'nin, ilk çağlardan günümüze, dünya seramik sanatının en seçkin yapıtlarından oluşan "Dünya Seramiğinin Başyapıtları" sergisi, Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi'nde 14 Mart'ta açılacak.
    GÜLÇİN ANIL RESROSPEKTİF RESİM SERGİSİ
Geçen ay kapılarını açan ORMO Kültür Sanat'ın ilk sergisi ‘Başlangıç'ın 2 Mayıs'ta sona ermesinin hemen ardından Gülçin Anıl'ın retrospektif resim sergisi 7 - 24 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.
HARİKALAR DİYARINDA
Bir halk sanatçısının alçakgönüllüğü içinde,aynı zamanda titiz bir ressamın tualine eğildiği şekilde çalışan Titi, son sergisi HARİKALAR DİYARINDA ile Türk –İslam mitolojisinden yola çıkarak stilize ettiği, kumaşa can veren aplikeleriyle 6-25 Mayıs tarihleri arasında G-Mall G-art’ta
    SADİ DİREN İŞ SANATTA
Sanat yaşamına 1949 yılında Akademi öğrencisi olarak başlayan sanatçı, İş Sanat Kibele Galerisi, İş Sanat Kültür Merkezi, İş Kulelerinde 01 Mayıs - 16 Mayıs tarihleri arasında sergisiyle sanatseverlerle buluşuyor.
İKİ DOST HÜKÜMDAR SERGİSİ
TBMM Başkanı Köksal Toptan, Macaristan Ulusal Meclisi Başkanı Katalin Szili ve Almanya Federal Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Norbert Lammert ile ‘İki Dost Hükümdar: 2. Abdülhamit ve Kayzer 2. Wilhelm’ sergisini açtı.
    BİR BÜTÜN OLARAK DÜNYA
Bir Bütün Olarak Dünya” başlıklı sergi, Demir Perde‘nin kalkması ve Almanya‘nın yeniden birleşmesiyle uzun bir aradan sonra Doğu ile Batı’yı yeniden bir bütün olarak görmemizi sağlayan geçen yüzyılın son on yılını kapsıyor.
HALİC'E 15 KAPI
9 Nisan 2009 – 29 Nisan 2009 tarihleri arasında, Rezan Has müzesinde C blok sergi salonunda izleyici ile buluşacak olan “Haliç’e Onbeş Kapı” isimli sergi; birçok gezginin, ressamın, edebiyatçının çalışmalarına konu olan Haliç ve surlarla çevrili kıyılarında yer alan sur kapılarından artakalanları anlatıyor.
    "İZ" SERGİSİ GALERİ X-İST'TE
x-ist, “x-ist-ence” (2004), “Direniş” (2005) ve “Tehdit” (2008) adlı solo sergilerinin ardından 16 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Ansen’in “İz” adlı 4. kişisel sergisine ev sahipliği yapacak.
TAVŞAN UYKUSU
Ekin Saçlıoğlu ; daha az hikayecilikle işlenmiş, üretim sürecinde kendiliğinden beliren serbest çağrışım kaynaklı sembollerin yer aldığı resimleriyle 19 Mart - 11 Nisan 2009 tarihleri arasında x-ist galeri'de açık uçlu yolculuğuna bizleri de ortak ediyor.
    DURUŞLAR BAKIŞLAR SERGİSİ
İstanbul Beyoğlu Tarlabaşında bulunan ve birçok fotoğraf sergisine ev sahipliği yapan İstanbul Fotoğraf Sergisinde Güner Sarıoğlu "Duruşlar & Bakışlar " sergisini 02 Nisan 26 Nisan 2009 Tarihleri arasında fotoğrafseverlerin beğenisine sunuyor.
TAKSİM'DE KARMA SERGİ
Açtıkları kişisel sergilerin yanı sıra birçok karma sergiye de katılan be kişiden oluşan Atolye Kaleidoskop'un beşinci sergisi, Taksim Sanat Galerisinde sanatseverlerle 20 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında buluşuyor.
    KAMİL FIRAT FOTOĞRAF SERGİSİ
Yaşayan Türk fotoğraf sanatçılarının en seçkinlerinden biri olan Kamil Fırat, yeni sergisi GÜNEBAKAN ART/A/KALAN ile 10 Mart 2009 ‘da G-Mall, Galeri G-art’ta.Serginin kokteyli 09 Mart Saat :18:00'da G-Art galeride yapılacak.
İTALYANLAR
Yapı Kredi Sermet Çifter Salonu, 13 Şubat - 14 Mart tarihleri arasında Magnum Photos’un dünyaca ünlü fotoğrafçılarından Bruno Barbey’nin 1960’lı yıllarda İtalya’da çektiği etkileyici fotoğraflara ev sahipliği yapacak.
    7 OYUNBOZAN RESİM SERGİSİ
Tatyana Çeliktop, Ece Dündaralp, Selin Göksel, ilke Haspalamutgil, Sema Kocameşe, Handan Korkmaz ve Mihriban Mirap' ın çalışmalarının yer aldığı "7 Oyunbozan" adlı karma resim sergisi 16 Ocak 2008 Cuma günü saat 18:00 de Galeri 5' te sanatseverlerle buluşuyor
PRİMORDİAL
İngiliz tasarımcı Ross Lovegrove’un ülkemizdeki ilk kişisel sergisi 24 Ocak 2008 - 28 Şubat 2009 tarihleri arasında Galerist’te açılıyor.Pazar ve pazartesi hariç her gün 10.00-18.00, cumartesi 12.00-18.00 arası açık.
    GÖLGEYE ÖVGÜ
Goethe-Institut Istanbul ve İstanbul Modern işbirliğiyle 22 Ocak’ta İstanbul Modern’de açılıyor.Sergi vesilesiyle Reiniger’ın Prens Ahmet’in Maceraları, Papgeno, Carmen ve 10 Dakika - Mozart adlı filmleri gösterilecek.
AHMET GÜNEŞTEKİN SERGİSİ
Yerel efsaneler üzerinden kişisel bir anlatım yaratan Ahmet Güneştekin'in renkli dünyasını yansıttığı sergisini 24 Aralık 2008- 03 Şubat 2009 tarihleri arasında İstanbul Çırağan Sarayının galerisinde izleyebilirsiniz
    3.SELİM DÖNEMİNDEN 150 ESER
Osmanlı İmparatorluğu'nun 28.Padişahı 3.Selim Han ölümünün 200.yılında Topkapı Saray Müzesi Has Ahırlar'daki sergiyle anılıyor.Sergide 3.Selim dönemine ait yaklaşık 150 eser yer alıyor.
BİR ODAYI PAYLAŞAN KADINLAR
Selim Eyüboğlu ve Sevgi Ortaç'ın fotoğraflarından oluşan Galeri Splendid"deki Oda Arkadaşları adlı sergi aynı daireyi paylaşan iki kadının gündelik hayatını anlatıyor. Telefon : 0212 249 87 74
    OSMANLI SANATI ÖRNEKLERİ
Osmanlı sanat eserlerinin en seçkin örneklerini sunmak üzere Can Önen tarafından kurulan Asar-ı Atika Antika Sanat Galerisi,tuğralı gümüş ve tobak eserlerin yanı sıra çok nadide obje ve mücevherlerin olduğu bir sergiyle Nişantaşında açıldı.
RENKLER ÖN PLANDA
Özgür Yener'in 1998-2008 yılları arasında ürettiği eserlerdenoluşan resimsergisi The Piazza Arz Galeri'de.Renklerin ve lekelerin ön plana çıktığı sergiyi 19 Ocak 2009'a kadar gezebilirsiniz
    DISCREET INTIMACY
Genç fotoğraf sanatçısı Ali Emir Tapan'ın "Discreet Intimacy" adlı sergisi 04 Aralık 2008- 10 Ocak 2009 tarihine kadar Dirimart Sanat Galerisinde gezilebilir.Dirimart Sanat Galerisi Tel.:0212 291 34 34