Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Manşet Detay

GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen ve sektörün en önemli organizasyonu olma niteliği taşıyan Gayrimenkul Zirvesi'nin 13.sü bu yıl 10 Aralık 2013 tarihinde Four Seasons The Bosphorus'da gerçekleştirilecek.

“ZİRVE BURASI” konsepti ile kapılarını açacak olan Zirve, zengin içeriği, sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları, çarpıcı konukları ve sürprizlerle 2013 yılını değerlendirirken 2014'ün yeni rotasını çizmeye hazırlanıyor. Türkiye ve dünyadan gayrimenkul ve ekonomi alanındaki önemli isimleri ve uzmanları bir araya getirecek Zirve, bu yıl katılımcılara bilgi yüklü, geniş perspektifli, interaktif ve keyifli bir program sunuyor. Zirvenin konu başlıkları sektörün en çok tartışılan ve merak edilen konularından yola çıkarak; “Türkiye Ekonomisinin Bugünü ve Geleceğinin Değerlendirilmesi, Gayrimenkul Sektörüne Yabancı Yatırımcının Bakışı, Oyunun Yeni Kuralları ile Sürdürülebilirlik, Mega Projelerden Marka Şehirlere ve Gayrimenkulde Pazarlama konularına yönelik “Burada Çok Laf Var” özel oturumunu içeriyor. Gayrimenkul sektörünün kalbi bu zirvede atıyor 2000 yılından bu yana GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve uluslararası bir markaya dönüşen Gayrimenkul Zirvesi'nde, bu yıl yine uluslararası katılımlı bir gayrimenkul buluşması yaşanacak. Türkiye ve dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinin üst düzey yöneticileri, sektör temsilcileri, kamu yetkilileri ve uzmanlar bir araya gelerek, gayrimenkul sektöründeki önemli gelişmeleri değerlendirecek.