Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Manşet Detay

RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
Kıtaları birbirine bağlayan İstanbul, Rüzgar konusunda da kıtaların buluşmasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kıtalararası Rüzgar Enerjisi Kongresi (IWPC) 30 Mart- 2 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB), Küresel Rüzgar Enerjisi Konseyi (GWEC) ve Avrupa Rüzgar Enerjisi Birliği’nin (EWEA) birlikte organize ettiği IWPC 2015 için ilk toplantı geçtiğimiz gün İstanbul Feriye Lokantası’nda yapıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı ve IWPC 2015 Kongre Başkanı Doç Dr. H. Murat MERCAN’ın katılımı ile düzenlenen yemeğe TÜREB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Serdar ATASEVEN başta olmak üzere yatırımcı firmalar, türbin üreticileri, lojistik firmalar ve finans kuruluşları katıldı. Yapılan sunumda IWPC 2015’in içeriği anlatıldı. Kıtalararası rüzgar potansiyelini konuşmak, Türkiye rüzgarını dünyaya tanıtmak ve Türkiye’nin gelecek dönemdeki rüzgardaki rolünü değerlendirmek üzere yapılan kongrenin rüzgar enerjisi sektörüne farklı bir ivme kazandırması bekleniyor.