Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 



 

Konserler

DEEP PURPLE İSTANBUL'DA
Çağımızın heavy metal ve hard rock müziğinin mihenk taşlarından sayılan, dünya çapında 100 milyondan fazla albüm satışı gerçekleştiren ve 2008’de müzik dünyasındaki 40. senesini kutlayan Deep Purple, bu başarının şerefine “Deep Purple 40 Years Anniversary Tour” ile 20 Temmuz’da Turkcell Kuruçeşme Arena’da!
    2.PERA GİTAR FESTİVALİ
Geleneksel hale getirilmesi hedeflenen Pera Gitar Festivali, Workshoplarla, Seminer ve yarışmalarla bu yıl Beşiktaş Belediyesi Ortaköy Kültür Merkezi ve MKM'nin de ev sahipliğinde 21-24 Mayıs tarihleri arasında 2. si düzenleniyor.
ELİF YURDAKUL RESİTALİ
Flütist Elif YURDAKUL 22.02.2009 Saat : 15:30'da İstanbul Medica İleri Tanı Merkezinde resitalini sunacak.Program: Vaughan-Williams, Piazzolla, Shankar, Gelenekseller.Ayrıca Konser sonrası Şirin Pancaroğlu yeni (Telveten) ve eski albümlerini imzalayacaktır.
    DİYAGONAL İSTANBUL
15 Ocak 2009 saat 20:00'da Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosluğunda düzenlecek konserde Grup, Bach’ın üç orkestra eserini oda müziğine uyarlanmış şekliyle seslendirecek ve eserler hakkında kısa tanıtıcı bilgiler verecektir.
AKBANK SANAT
Akbank Sanat Piyano Günleri,08-21 Ocak tarihleri arasında uluslararası alanda istisnai bir Chopin icracısı olarak kabul edilen ve Rachmaninov yorumlarıyla müzik otoritelerinden tam not alan Gülsin Onay ile başlayacak.
    İSTANBUL RESİTALLERİ
1976 yılında doğan Laure Favre-Khan ilk müzik öğrenimini Avignon Konservatuarında aldıktan sonra, 17 yaşında birincilikle ödüllendirildiği Paris Konservatuarına giren Laure Favre Kahn piyano resitali 18 Aralık'da Mustafa Kemal Kültür Merkezinde saat :20:00'da
ÖNERDİĞİMİZ EĞLENCE MEKANLARI
Hürriyet Gazetesi yazarı Savaş ÖZBEY'in okuyucuları için araştırdığı ve kış sezonunda gidilebilecek yerleri listelediği, bizim de önerdiğimiz mekanlar haberin ayrıntısında. Haberimizi okumadan kışın dışarıya çıkmayın ...