Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 



 

Kitaplar

YAZGÜLÜ ALDOĞAN - KİRALIK ADAM
Posta Gazetesi’nin çok okunan köşe yazarı Yazgülü Aldoğan çarpıcı bir ilk roman ile okurla buluşuyor. Alfa Yayınları’ndan çıkan Kiralık Adam raflardaki yerini aldı.
    İMKANSIZ PERİLER
METRO Group ve satış şirketlerinin Milliyet Gazetesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile işbirliği içinde yürüttüğü “METRO Group’un Çağdaş Kızları Projesi” İmkansız Periler başlığı altında kitaplaştırıldı.
HALİME ODAĞ VAKFI YAYINLARI
Son yıllarda ülkemizde psikanaliz ve psikoterapi eğitimine ilgi sevindirici bir artış östermiştir.İstanbul, Ankara ve İzmir’de bir çok eğitim grubu kurulmuştur.. Bu gruplarda Seminerler, grup uygulamaları ve kuramsal dersler sunulmaktadır..
    TUNCAY TERZİHANESİ
Sunay Akın, Çınar Yayınları tarafından yayımlanan yeni kitabı Tuncay Terzihanesi'ndeki yazılarıyla sizi unutamayacağınız yolculuklara çıkaracak...
ÇİÇEKLERİN KANI
Çiçeklerin Kanı, XVII. yüzyıl İran’ınında evlenme çağına yaklaşan 14 yaşında bir köylü kızın hikâyesidir.
    YEDİ KAPILI KIRK ODA
Murathan Mungan'ın Kırk Oda kitabı ilk kez 1987'de yayımlanmıştı. Yazar daha o sıralar, zaman içinde kırk öyküden oluşacak bir büyük toplama çalıştığını söylüyordu.