Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

YAŞAYAN TANRIÇA SERGİSİ
Fotoğraf sanatçısı Sara Rodrik’in “Tanrıların Diyarı” olarak da adlandırılan Nepal-Kathmandu’da çektiği fotoğraflardan oluşan “Living Goddess – Yaşayan Tanrıça” sergisi Galeri G- Art’ta açıldı.Sergi 14 Haziran'a kadar açık kalacak.

14 Haziran’a kadar açık kalacak sergiden elde edilecek gelirin tamamı AÇEV’e bağışlanacak. Sergide, sekiz yaşındaki Tanrıça Kumari Matina Shakya’nın, Sara Rodrik’in objektifinden etkileyici fotoğraflarının da yer aldığı toplam 26 adet fotoğraf yer alıyor.
7 KITA, 100 ÜLKE, 300 FARKLI PROGRAM
Turizm sektörünün en köklü kuruluşu olan VIP Turizm, tur, tatil, gezi, kutlama ve gemi programlarının yeraldığı seyahat kitabını pazara sundu. Birbirinden farklı ve her zevke hitap edecek 7 kıtada, 100 ülkeye 300 farklı seyahat programının yer aldığı kitabın ilk baskısının lansmanı, bir VIP seyyah olan Sara Rodrik’in “Living Goddess – Yaşayan Tanrıça” sergisinin açılışında görüldü. Seçkin bir davetli topluluğunun hazır bulunduğu lansmanda, VIP Turizm’in ilk ve daimi müşterilerinden Çiğdem Simavi’ye bir adet yurt dışı turlar seyahat kitabı hediye edildi. Fotoğraf Sanatçısı Sara Rodrik’e de katkılarından dolayı bir plaket verildi.
VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinççioğlu, sürekli gelişmekte olan ürün yelpazesine bu yıl 100’e yakın program ilave ettiklerini belirterek, “Seyahat planlayanlar bu seyahat kitabımızda; Jeep’lerle Himalayalar’da yol almak, üzüm bağlarına nazır klasik bir köy evinde İtalyan yemeklerini tatmak, Afrika’da farklı noktalarda safari yaşamak, sakin nehirlerde huzura doğru uzanmak, şelalelerin altında ıslanmak, özel bir adada başlı başına bir tatili ya da macera dolu keşifler yapmayı bulabilecekler. Programlarımızı planlarken, detaylara özen gösterdik. 7 Kıta, 100 Ülke, 300 Farklı Program seyahat kitabımız, başucunuzda yerini alacak bir kaynak olarak planlandı. Sadece yeni yerler görmek değil, yeni bakış açıları kazanmak, yeni dostluklar edinmek ve unutulmaz anlar yaşamak isteyenler için bu programları hazırladık” dedi.