Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

BU DA BENİM AİLEM
16 yıldır perdelerini dünya repertuarının en önemli oyunları ve Türk tiyatrosunun en seçkin sanatçılarıyla açan Nedim Saban'ın sahibi olduğu Tiyatrokare, 11 Mart'tan itibaren, "Bu Da Benim Ailem" adlı bir aile komedisiyle tiyatro seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Metin Serezli, Suna Keskin, Oya İnci, Hülya Karakaş, Yunus Günçe, ve Sinemis Candemir' in rol aldığı oyunda iki saat boyunca eğlence ve bol kahkaha garanti ediliyor.

Ünlü Alman yazarlar Sandberg & Firger'in yazdığı, Hale Kuntay'ın Türkçe'ye çevirdiği ve Nedim Saban'ın uyarlayarak sahneye koyduğu oyunda, yıpranmış, uzun bir evliliğin sürprizli bir biçimde dalgalanması anlatılıyor.

Şu günlerde tiyatro sahnelerimizde eşine pek fazla rastlanmayan tipik bir aile komedisi olan oyunda, evlilik mekanizması en masum biçimde mercek altına alınıyor.

OYUNUN KONUSU:
"Eşinden çok evine düşkün olan Süeda (Suna Keskin), doktor olan oğlu Tuğrul' u (Yunus Günce) evlendirme telaşına düşmüştür. İş adamı eşinin (Metin Serezli), karşı çıkmasına rağmen, apartmana yeni taşınan komşularını, oğluna bir gelin adayı bulabilmek için evine davet eder.

Ancak genç doktorun ilgisini, gelin adayı olarak düşünülen Aybike (Sinemis Candemir)'den çok, genç kızın hayat dolu annesi (Oya İnci) çeker. Selim ve Süeda Soy çiftinin evliliği sarsılır. Olaylar son derece eğlenceli ve çarpıcı bir biçimde akar, gider."