Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

ALTI HAFTADA ALTI DANS DERSİ
Dünyada halen 28 şehirde oynanan ve büyük ilgi görerek rekor kıran Richard Alfieri'nin yazdığı ve başrollerini Nevra Serezli ile Cihan Ünal'ın paylaştığı Altı Haftada Altı Dans Dersi adlı oyun 8 Ocak'ta Profilo Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda sergilenmeye başlıyor.

Editörümüz Uzman Psikolog Alanur ÖZALP'in yorumu :

Profilo Alışveriş Merkezindeki Kültür Merkezinde yeni bir oyun başladı. Gencay Gürün'ün oldukça başarılı oyununu herkese tavsiye ediyorum. Oyun keyifli,neşeli,güncel,zengin ve başarılı. Oyunda büyük şehirlerde yaşayan insanların yaşadıkları en acı sorun olan yanlızlığı işliyor. Kişiler yanlızlıktan kurtulabilmek için yalan söyleyebiliyorlar.Yaşlılık,yanlız bir kadın olmak,dul olmak,yanlız yaşayanları bekleyen tehlikeler gibi pek çok önemli konuyu işleyen oyunda,eşcinsellerin dışlanmaları ve onların çektikleri yanlızlık duyguları anlatılıyor.
Oyunun kadın kahramanı Nevra Serezli yanlızlıktan kurtulmak için para ile kendisini arkadaşlık yapabilecek bir dans hocası tutar. Bu durumdan olayı vicdan azabı ve suçluluk duyar.Karşısındaki hocanında yanlızlıktan dolayı acılar içinde olduğunu görünce birlikte yaşamı dansla paylaşabildiklerini görür ve birlikte yaşamın tadını çıkarırlar.Birbirlerini mutlu ederler.Seyrederken tüm seyircilere onların sahnedeki mutluluğu yayılır.
Oyuncuları Nevra Serezli ve Cihan Ünal ustalıklarının doruğunda olduklarını her sahnede gösterdiler.Keyifle seyredilen Nevra Serezli yaşlı ve yanlız kadını mükemmel oynarken Cihan Ünal eşcinsel bir dans öğretmenini,escinsel olmanın dayanılmaz hafifliğiyle,sorunlarıyla,zorluklarıyla sahnede canlandırmaktadır.
Oyun aynı zamanda mesajı olan,ışıl ışıl,pırıl pırıl bir oyun. Neşeli,kişiye hayat enerjisi veren oyunda,ışık,dekor,kostüm mükemmel olmuş.Eğer kaçırırsanız çok üzüleceğiniz bu oyunu sizle öneriyoruz.