Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

ÇALIKUŞU
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, "yaklaşık 90 yıldır en çok okunan Türk romanı, döneminde en çok ilgi ve seyirci toplayan Türk filmi, televizyonun seyirci rekorları kırmış unutulmaz dizisi" olan Çalıkuşu'nun Tiyatro Kedi tarafından sahnelenecek yorumunda, Ebru Cündübeyoğlu, Elif Çakman ve Dilek Aba sahnede üç farklı Feride'yi canlandıracak.

Cündübeyoğlu, Çakman ve Aba, 1920'lerde bir kadının İstanbul'dan Anadolu'ya uzanan mücadele dolu yaşamındaki evreleri, "Feride'lerin kimliğinde" izleyiciye sunacak. Yazarının anlatımıyla "Gözlerinden uyku gibi sevda akan" Feride'nin ölümsüz aşkı Kamran'ı ise Atılgan Gümüş oynayacak. Feride'nin tüm öyküsünün köşe taşlarını oluşturan altı farklı kadın kahramanı Dilek Türker, "Siyahlı Kadın"ı Deniz Türkali, Feride'nin Anadolu macerasının en önemli kişilerinden biri olan Dr. Hayrullah'ı Tarık Papuççuoğlu, dönemin tüm bürokratlarını Mehmet Ulay, "Feride'nin sırdaşı" Müjgan ve onu bu yolculuğunda "küçük tuzaklarına çekmeye çalışan kadınları" Özlem Çakar, Yüzbaşı İhsan'ı Abdül Süsler, Feride'nin karşılaştığı kişileri Erez Ergin Köse ve Sanem İşler canlandırıyor. İpek Kadılar Altıner'in oyunlaştırdığı, Hakan Altıner'in sahneye koyduğu Çalıkuşu'nda dekor ve kostüm tasarımı Gizem Gürsel ve Sedef Kermen, ışık tasarımı Mesut Sarı tarafından yapıldı.