Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

MİNYATÜR ODALAR SERGİSİ
ABD'li sanatçı Henry Kupjack'ın kusursuz ve büyüleyici 21 minyatür odasından oluşan "Hayallere Sığmayan Minyatür Odalar" sergisi, 16 Aralıkta Rahmi Koç Müzesi'nde açılacak.

Küçücük bir kutunun içinde her bir detayı titizlikle ve aslına uygun bir şekilde ele alınan bir dünya var" diyen Duru, Zen Diamond'un ana sponsorluğunda gerçekleşecek serginin, Kupjack'ın Avrupa ve Orta Doğu'daki en büyük sergisi olma özelliği taşıyacağına dikkati çekti.

Kupjack'ın, Rahmi Koç'un yönlendirmesi üzerine 3 aylık bir çalışma sonucunda "Osmanlı Kahvehanesi"ni yansıtan minyatür bir oda yaptığını belirten Duru, Kupjack'ın bu eserini de Rahmi Koç'a hediye ettiğini söyledi. Duru, serginin, 15 Mart 2009 tarihine kadar açık kalacağını kaydetti.