Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

3.GRUP FOTOĞRAF SERGİSİ
200’den fazla fotoğraf sanatçısının Facebook’ta bir araya gelmesiyle oluşturulan 3. Grup adlı fotoğraf proje grubu, İFSAK’ın eğitimcilerinden Muhsin Divan’ın yönetiminde, ilk projesini tamamladı. Sergi 6 Aralık'ta Dolmabahçe Sarayında açılıyor.

Fotoğraf sanatında karşıtlığa karşı uzlaşıyı temsil eden 3. Grup, ilk projesinde grup adını oluşturan ve hemen tüm toplumlarda kutsal niteliği olan “3” rakamının yaşamdaki izlerini fotoğraflarla ortaya çıkardı. 3. Grup’un, 6 Aralık’ta TBMM Milli Saraylar Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi’nde açacağı “3” adlı fotoğraf sergisinde, 103 sanatçının “3’ün yaşamdaki yansımalarını” aktaran toplam 103 fotoğrafı yer alacak.

İFSAK çatısı altında yetiştirdiği birçok fotoğraf sanatçısının Facebook’ta “Muhsin Divan’ı Tanıyan Gelsin” sloganıyla ve 2000’den fazla katılımla kurdukları “MD Fun Club”, 2008 yılı başında, 208 fotoğraf sanatçısını buluşturan bir fotoğraf proje grubunun kurulmasına yol açtı. Sanatta iki karşıt görüşü savunan gruplara taraf olmadıklarını ve uzlaşıdan yana olduklarını vurgulamak amacıyla kendilerine 3.Grup adını veren fotoğraf sanatçıları, Muhsin Divan’ın Proje Genel Yönetmenliği’nde, yıl boyu ilk projeleri için, Türkiye’nin dört bir yanında çekimler gerçekleştirdiler. 3. Grup’un üyeleri, ilk ortak projeleri için çıktıkları çekim gezilerinde, yaşamın farklı anlarında, gruba adını veren 3 rakamının izini sürdüler.

3. Grup’un “3” konulu fotoğraf sergisi, TBMM Milli Saraylar Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi’nde, 6 Aralık’ta düzenlenecek bir törenle açılacak. 13 Aralık 2008 akşamına kadar gezilebilecek olan fotoğraf sergisinde, 3. Grup üyelerinin objektifine yakalanmış, doğanın ya da insanın eseri olan yaşamdaki farklı objelere gizlenmiş “3”ler sergilenecek. Sergide yer alacak fotoğraflarda, hamile bir anne karnından, virajlı otoyollara kadar, 3’ün sihirli kıvrımlarının nasıl olup da yaşamın bu kadar içine girebildiği, izleyenleri hayrete düşürecek.