Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

ARK BİYOMU
Dilara Akay bu 11 Kasım - 14 Aralık tarihleri arasında Galeri G-Art'da sergilenecek sergisinde, yaşadığımız ortamın yarattığı düşünce ve duygu ikliminin ötesine geçerek; yeni duygu ve iletişim bağları ile yeni kavrayış biçimlerinin olabilirliğini, kullandığı demir, çelik, plastik gibi doğal ve yapay endüstriyel malzemelerle oluşturduğu soyut heykelleri aracılığıyla sorguluyor

bir tasarımcı, modacı ve sanatçı. Bianco&D ile tasarım hayatına başlamış,Ünlü bir moda markası olan Dice Kayek markasını Ece Ege ile kurmuş,Zeynep Tunuslu ile Chops adlı bikini firmasını hayata geçirmiş, Son olarak İtalya’nın ünlü ev tekstili markası Zanotte ile anlaşmış kısacası yıllarca moda ile uğraşmış, bir çok marka yaratmış bir tasarımcı olarak dönüp dolaşıp sanatta karar kılıyor. “Akay çiziyor mu yoksa heykel mi yapıyor?” Özdemir Altan bu soruyu soruyor ve Akay’ın heykelleri hakkında çok doğru bir tanımlama yapıyor; “Çizgi Heykel”. 2004 yılından bu yana sürdürdüğü ‘ARK’ adlı çalışmaları, yalınlığı ve basitliği ile heykelin ödünsüzlük kuralında yerini buluyor. Akay bu sergisinde, yaşadığımız ortamın yarattığı düşünce ve duygu ikliminin ötesine geçerek; yeni duygu ve iletişim bağları ile yeni kavrayış biçimlerinin olabilirliğini, kullandığı demir, çelik, plastik gibi doğal ve yapay endüstriyel malzemelerle oluşturduğu soyut heykelleri aracılığıyla sorguluyor. Çizginin dans ettiğı “boşluk” yine önemli bir eleman olarak karşımıza çıkıyor.

Son dönemlerde çeşitli kurumsal alanlarda da isminden söz ettirdi. Tophane Sanatkarlar Parkı projesinde,Göztepe Parkı projesinde,Durusu Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alan birbirinden ilginç işleri herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor..

Bu özel sergi galerimizin sezon açılış sergisi olup aynı zamanda da G-Mall Kültür Sanat ve Alışveriş Merkezi’nin yenilenen mekanının açılışı ile eş zamanlı gerçekleştirilecektir.