Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

BOND'DAN TARİHİ GERİ ADIM
James Bond serisinin yıl sonunda vizyona girecek olan yeni filmi 'Spectre'nin bir sahnesinin İtalya'nın başkenti Roma'da 15'inci yüzyıldan kalma bir köprüde çekilmesinin planlanması, ülkede ortalığı karıştırdı. Filmde '007'yi canlandıran İngiliz oyuncu Daniel Craig, Ponte Sisto adlı köprüye bir helikopterden iniş yapacak ve ardından köprüden aşağıya sarkacaktı.

Ancak İtalya'da özellikle dindar kesimin 1473-1479 yılları arasında Papa 4. Sixtus tarafından inşa edilen köprüde gerçekleştirilecek çekime tepki göstermeleri üzerine, filmin yapımcıları geri adım attı. Tartışmalara neden olan sahne için şimdi yeni bir mekân aranıyor. KAPALIÇARŞI'NIN ÇATISINDA MOTOR SÜRMÜŞLERDİ 2012 tarihinde 'James Bond-Skyfall' filminin bazı sahneleri İstanbul'da çekilmiş, özellikle bir çivi çakılmasının bile yasak olduğu Kapalıçarşı'nın çatısındaki motosikletli kovalamaca sahneleri "550 yıllık tarihi yapıya zarar verdiği" gerekçesiyle çok eleştirilmişti.