Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

KÜÇÜK GECE MÜZİKLERİ
Pera Müzesi, “Küçük Gece Müzikleri” konser serisi kapsamında yılın ilk konserini 14 Ocak Çarşamba günü klarnet sanatçısı Nusret İspir solistliğinde gerçekleştiriyor. 2014-2015 sezonunda “Küçük Gece Müzikleri”, enstrümanlar serisi ile her ay bir enstrümana odaklanıyor.

Fagot, Flüt ve Çellonun ardından, Klarnet solistliğinde gerçekleşecek olan serinin dördüncü konserinde Nusret İspir’e Selçuk Akyol (Obua) ve Ozan Evruk (Fagot) eşlik ediyor. Konser programı Mozart, Stravinsky, Bohuslav Martinu, Beethoven, Donatoni ve Yokoyama’nın tahta nefesliler için yazılmış, az bilinen ve birbirinden değişik eserlerinden derlendi. Mehmet Mestçi’nin sanat yönetmenliğinde düzenlenen ve saat 19:30’da başlayacak konser, Pera Müzesi Oryantalist Resim Koleksiyonu sergisi “Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar”ın yer aldığı katta gerçekleştirilecek.