Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

İSTANBUL KAHVE FESTİVALİ
Türkiye’de ilk defa organize edilen bir etkiliği sizlere duyurmak istiyoruz. Bu yıl 25-28 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Coffee Festival, 3.dalga kahve akımının yaşam kültürünü 25-28 Aralık 2014 tarihleri arasında Karaköy’deki Galata Rum Okulu’nun tarihi atmosferinde kahve severlerle bir araya getiriyor ve dört gün boyunca kaçırılmayacak bir deneyim sunuyor.

Festivalde, İstanbul’un önde gelen nitelikli kahve dükkanları, özel kahve, çay ve yiyecek, içecek markaları ile kahve makinası üreticileri, profesyonel baristalardan gösteri ve sunumlar, bol bol tadım ve ikramlarla kutlanacak kafein bayramının yanı sıra yeni yıla özel avantajlı fiyatlarıyla tasarım ürünler, interaktif workshoplar, seminerler, akustik konserler, sanat sergisi ve daha birçok ilgi çekici etkinlik yer alıyor. Kahvenin kendisinin, kokusunun, her türlü alet edevatının, kahve dükkanlarının, kahve sanatının, kültürünün, kahve kitaplarının, bilumum kahve ile ilgili konuların buluşma noktası olarak İstanbul Coffee Festival her yıl bir kez İstanbul’da kutlanacak.