Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

POLONYA'DAN YENİİ SESLER
Pera Müzesi, culture.pl. işbirliğiyle, Pera Café’de Genç Çarşamba konserleri düzenliyor. Sezonun ilk konseri 17 Eylül Çarşamba günü saat 20:00’de Polonyalı çağdaş punk grubu Drekoty ile gerçekleşecek. 24 Eylül Çarşamba günü saat 20:00’de ise Polonyalı deneysel akustik caz ikilisi Mikrokolektyw sahne alacak.

2012’de ilk albümleri Persentyna ile tanınan ve çağdaş punk diye tanımlanabilecek bir tınıya sahip olan Drekoty, enerjik ve umursamaz tarzıyla dikkat çekiyor. Davul, klavye ve vokal kullanımları, beste formları ve deneysel yaklaşımlarıyla herhangi bir müzik türüne sağdık kalmak yerine yaratıcı bir yol izleyen ve üç kadın müzisyenden oluşan grup, bu şekilde kendilerine has, özgün bir müzik türü oluşturuyorlar. OFF Festival ve Open’er gibi Polonya’nın önde gelen müzik festivallerinde sahne alan Drekoty, Ola Rzepka, Magda Turła ve Natalia Pikuła’dan oluşuyor. Konser müze giriş bileti (15 TL) ile izlenebilir. Genç Çarşamba kapsamında öğrencilere ücretsizdir. Pera Müzesi Dostları'na %50 indirimli. Yerler sınırlıdır ve numaralı değildir. Bu etkinlik, Türkiye-Polonya diplomatik ilişkilerinin 600. Yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenilmektedir. Bu kapsamda Pera Müzesi, culture.pl. işbirliğiyle 2014 yılı boyunca bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.