Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

ZUCHEX LIFESTYLE 2014
3-7 Eylül 2014 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Züccaciye, Dekoratif&Hediyelik Ev Eşyaları, Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı ZÜCHEX, 700 katılımcısıyla kapılarını açtı.Avrupa’nın 3., dünyanın 4. büyük fuarı olma sebebiyle uluslararası arenada da sıkı takip edilen ZÜCHEX’te, bu yıl 150’ye yakın yabancı katılımcı yer aldı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da sektörün yeni trendlerini belirleyecek olan 25. ZÜCHEX Züccaciye, Dekoratif&Hediyelik Ev Eşyaları, Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı, sektörünün dev isimleriyle TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. 3-7 Eylül 2014 tarihleri arasında 5 gün sürecek uluslararası ZÜCHEX Fuarı, 2013 yılında 143 yabancı katılımcıya ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda 103 ülkeden 2752 yabancı ziyaretçiyi de ağırlayan ZÜCHEX’e, 2014 için başta İngiltere, Japonya, Azerbaycan, BAE, Cezayir, Gana, Gürcistan, İran, Hırvatistan, Kazakistan, Libya, Lübnan, Macaristan, Makedonya, Mısır, Moldova, Polonya, Suudi Arabistan, Şili, Rusya, Umman, Ürdün, Tunus ve Yunanistan olmak üzere yurt dışından gelecek alım heyetleri iştirakiyle yoğun bir katılım bekleniyor. 700 katılımcısıyla 3 Eylül’de kapılarını açan ZÜCHEX, 40 binden fazla ziyaretçi ağırlamaya hazır. 3-7 Eylül tarihleri arasında 5 gün sürecek etkinliğin resmi açılış ve kurdele kesme töreninde ZÜCDER Başkanı Ömer Ertuğrul ERDOĞAN, ZÜCHEX’n organizatör firması Life Medya Başkanı İrfan TIRAŞ ve Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat KOLBAŞI, Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin ÖZTİRYAKİLER, ANCEL Yönetim Kurulu Başkanı Elia ANCEL, Schafer Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay ASLAN, Güral Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Harika GÜRAL ve Korkmaz Yönetim Kurulu Üyesi Kerim KORKMAZ gibi sektörün dev isimleri hazır bulundu. 25.kez düzenlenen ZÜCHEX Zücaciye, Dekoratif&Hediyelik Ev Eşyaları, Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı, Ekonomi Bakanlığı, Ticaret Odaları, Ticari Ataşelikler, ZÜCDER ve birçok sivil toplum kuruluşunun desteğiyle kapılarını açtı. Ülkemizde 3 milyar dolarlık ticaret hacmiyle önemli bir sektör olan zücaciye sektörü, firmaların fuara özel olarak hazırladığı koleksiyonların ve 10 binlerce ev eşyası ve ev gereçlerinin ilk defa görücüye çıkacağı ZÜCHEX’te buluşuyor.