Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

BİLİŞİMDE TASARIM ÖDÜLÜ
Türkiye ve bölgenin BT alanında buluşma noktası Bilişim Zirvesi konsepti ile bu yıl 14’üncü yaşını kutlamaya hazırlanan İnterpromedya, bu yılki zirveye farklı bir yarışma konsepti de ekliyor: Design Awards.Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Design Awards ile amaç, yeni ve tasarımı ile fark yaratan ürünler üzerine yoğunlaşmak, bir taraftan da teknolojik ilerlemenin gözlemlenmesi için yetkin bir platform oluşturmak.

İnterpromedya Pazarlama Müdürü Neslihan Aksun, Design Awards hakkında bilgi verdi. Buna göre, her yıl yeniliklere evsahipliği yapan ve bu yıl 30 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi ’14 – Bilişim Zirvesi 2014’ün ilk gününde ilk Design Awards’ın ödül töreni de düzenlenecek. ‘Zirvenin yeniden doğuşu’ mottosuyla, her yıl hayata geçirilen yeniliklere bu yıl Design Awards’ı kattıklarını söyleyen Neslihan Aksun, ‘design’ yani ‘tasarım’ kelimesini temel aldıklarını söyledi. Bunun gerekçesi olarak BT dünyasındaki tüm parçaları bir ‘tasarım eseri’ olarak tanımlamalarını gösteren Aksun, katılım hakkında da bilgi paylaştı. Yenilikçilik, tüm paydaşlara fayda sağlayacak Buna göre yarışmaya bilişim sektöründe faaliyet gösteren üreticiler ve distribütörler, yani ‘ürünün sahibi’ kimliğinde olanlar katılabilecek. “Uluslararası bir BT firmasının Türkiye distribütörü bu yarışmaya katıldığı zaman, aslında Türkiye için özelleştirdiği yazılım veya donanım merkezli bir tasarımı ortaya koyacak” örneğini veren Aksun, bu yönüyle yarışmanın distribütörleri yenilik için motive ettiğine, onların kendilerini yurtdışı merkeze inovatif yaklaşımları ile gösterme fırsatı sunduğuna dikkat çekti. ‘Önemli olan katılmak felsefesi’ ışığında, ödül alınsın veya alınmasın, tüm katılımcılar şık bir katalogda tasarımları ile yer alacak. Bu katalog da zirvede katılımcılara sunulacak. Türkiye’de üretici ve distribütörlerin pazarlamaya hedefledikleri biçim ve kapsamda yaklaşmakta yer yer zorlandığı gerçeğine işaret eden Aksun’a göre bu yarışmada yer almak ve katalogda yaratıcılığını sergilemek, www.zirveodulleri.org sitesinde bulunmak herkes için fayda demek.