Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

BALİ MÜZAYEDE
1968 yılında İsmail Bali, İstiklal Caddesi Balo Sokak’ta “Bali Sanat Galerisi”ni kurdu. Bali Sanat Galerisi, resim sanatının ve sektörün günümüzdeki gibi gelişmediği yıllarda dönemin ressamlarına destek vererek, sergiler düzenledi, Türkiye’de resim sanatının canlanmasına önemli katkı sağladı. Resim koleksiyonerliğinin önemini çevresine anlatmayı kendine misyon edinmiş olan İsmail Bali, Klasik Türk resminin çok önemli eserlerini dönemin koleksiyonerlerine kazandırarak kültür kaybını önlemeye yardımcı oldu.

http://www.balimuzayede.com/pPages/pBali.aspx?pmID=13&lang=TR§ion=1
Resim sanatının ve antikanın önem kazanması ile birlikte, 1993 yılında firma, Cihangir’de uzun yıllar faaliyet gösterecek olan binasına taşınarak hizmet kalitesinin çıtasını daha da yükseltti. Nadir Osmanlı ve Avrupa antikaların da yer aldığı üç katlı benzersiz bir sanat ve antika galerisi olarak hizmet veren Bali, kurucusu İsmail Bali’nin vefatından sonra, oğulları Hakan ve Serkan Bali yönetiminde antika, eski eserler ve sanat eserleri konusundaki öncü faaliyetlerine devam etti. Hakan ve Serkan Bali, 2002 yılında, Türkiye’de sanat ve antika dünyasının kalbi niteliğindeki Nişantaşı’nda şube açarak yollarına müzayede şirketi olarak devam etmeye karar verdiler. Eser ve prezantasyon kalitesinden ödün vermeyerek, en yüksek kalitede katalogları, tanıtım kokteylleri ve beş yıldızlı otellerin balo salonlarında düzenledikleri görkemli müzayede organizasyonları ile müşterilerinin memnuniyeti için çalışarak Bali Müzayede’yi Türkiye’nin antika ve sanat eserleri konusunda lider müzayede şirketi olma yolunda başarıya taşıdılar. Çok sayıda nitelikli müzayede ve serginin ardından, Bali Müzayede, 2007 yılında Avrupa’nın sayılı antika ve sanat galerilerinden biri olan Maçka’daki yeni mekânına taşınarak, hizmet kalitesini, sanat ve sanatsevere olan desteğini artırdı, sektördeki liderliğini önemli ölçüde ispatladı. Türk resim sanatını ve Osmanlı dönemi el sanatlarını dünyaya tanıtmak, Türkiye’nin sanatsal vizyonunu dünyada saygı duyulur bir çıtaya yükseltmek gayretiyle çalışmalarına uluslararası sanat platformlarında da devam eden Bali Müzayede, düzenlediği sanat etkinliklerini internet ve yazılı medya aracılığıyla Avrupa’nın birçok ülkesinde yayınlıyor ve uluslararası sanat ve antika dünyasında yoğun olarak takip ediliyor. Bali Müzayede, konusunda üst düzey uzmanlığa sahip güler yüzlü çalışanları, hizmet anlayışı ve sanata tutkusu ile, Türkiye’nin müzayedecilik, antika alımı ve antika satımı konularında en dinamik ve grafiği her geçen gün yükselen firması. Bali Müzayede Türkiye’de ve dünyada, benzersiz sanatı, nitelikli hizmet ve uzmanlığı akla getiren bir isim ve mekân olmayı sürdürüyor.