Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

ÇOCUK
Çocuk kahramanımız hırsızlık çetesi içerisinde en başarılı hırsızlardan bir tanesidir. Hırsızlık yapmasının sebebi ise, her 30.000ytl lik hırsızlık yaptığında çeteden bir çocuğun ailesine iade edilmesidir.

Küçük yaşta kaçırılıp bir hırsız çetesinin eline düşen “çocuk” adlı kahramanımızın, çocuklardan nefret eden, lakin özel bir tv kanalında çocuk programı sunan “Rüya” ile tanışmasıyla, iki taraf için de içinden çıkılmaz olaylar başlar. Rüya’nın çalıştığı TV kanalının sahibi ise çocukluğunu mutsuz geçirdiği için tüm çocukların mutsuz olmasını isteyip, çocukların hayal kurmalarının önüne geçmek için dışarıya bir melodi yayan esrarengiz bir kutu yaptıran “İsfandiyar” dir. Kahramanlarımız “çocuk” ve “rüya” “isfandiyar”ı ele geçirip durdurmanın zevkine varabilecekler midir?