Manşet Haberler
5.FİNANS ZİRVESİ
Finans Zirvesi eğitici, farklı, eğlenceli, fırsatlarla dolu ve interaktif bir konferanstır. Finans mesleğinde çalışan profesyonellere bilgi ve becerilerini geliştirme; yeteneklerini keşfetme imkanı sunmaktadır. Sektörün öncü kuruluşu EDUPLUS’ın kalite ve güvencesinde her yıl geleneksel olarak ...
 
İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ
5.BOĞAZİÇİ ZİRVESİ
RÜZGAR ENERJİSİ KONFERANSI
NOTRE DAME DE PARİS
HOME & GARDEN EV VE BAHÇE ...
AYDINLATMA FUARI
GAYRİMENKUL ZİRVESİ 2013
TERADATA DAY 2013
PROVOKATİK İNSAN KAYNAKLARI ...
KADIN DOĞUM GÜNLERİ
 
 
 

Haber Detay

RECEP İVEDİK 2
Tüm zamanların en çok izlenen filmi olarak seyirci ve hasılat rekorunu elinde bulunduran, komedi filmi Recep İvedik’in ikinci filmi ‘RECEP İVEDİK2’ izleyicisiyle buluşacağı tarihi bekliyor. Yapımcılığını Faruk Aksoy’un üstlendiği filminde Şahan Gökbakar, yine izleyicisini kahkahaya boğacak.

Togan Gökbakar’ın yine yönetmen koltuğunda oturduğu çekimlerin tamamı İstanbul’da gerçekleştirildi, Recep İvedik’in birbirinden komik durumlar yarattığı şehir hayatının anlatıldığı filmde Şahan Gökbakar’in babaannesi rolündeki Gülsen Özbakan da izleyicilerden büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Genel Yayın Yönetmenimiz Uzman Psikolog Alanur ÖZALP'in yorumu
Birinci film biz psikologları kızdırmıştı. İkinci filmde ise birinci filmdeki pek çok olumsuzluğu ortadan kaldırmış.Gerçekten komik olmuş.Komedi unsurları çok güzel ve etkileyici bir biçimde kullanılmış. Keyifle seyrediliyor ve bittiğinde bu filmi bir daha seyredebilirim düşüncesini oluşturuyor. Seyreden kişi o kadar keyif alıyor ki bir sonraki Recep İvedik 3'ü hayal etmeye başlıyor. Benim görüşüm Recep İvedik olmuş.Bundan sonra 3'de 5'de olmalıdır.
Peter Sellers'in Pembe Panter filmlerinin tadında olmuş. Hem evrensel komik hem de Türk insanının geleneksel komikliklerini içinde barındırıyor. Kemal Sunal filmlerinin boş olan tahtına oturabilecek diye düşünüyorum. Birinci filmdeki küfürler gitmiş. Bir miktar fazla kaçmış olan kavgaya girme sahneleri de dengelenebilirse çok daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Özellikle seyreden çocukların onu taklik edeceği düşünülürse böyle bir dengeleme yapılmasının iyi olacağını düşünüyorum. Recep İvedik'i kutluyorum. Görülmeye değer bir film olmuş.Tüm ailelere tavsiye ediyorum. Çocuklarıyla birlikte gidebilirler.